Laden Evenementen
In deze gratis webinar krijg je heel wat praktische tips om je mentale veerkracht te vergroten.

Maak je jou sinds de coronacrisis vaker zorgen om de toekomst? Slaap je slechter of ervaar je meer stress dan voordien? Je bent niet de enige. Een op de drie Vlamingen geeft aan sinds maart meer moeite te hebben om mentaal veerkrachtig te blijven.

Tijdens deze gratis webinar geven we je inzicht in wat mentale veerkracht juist inhoudt en delen we praktische tips om beter gewapend te zijn tegen angst, onzekerheid en stress.

We geven je tenslotte een aantal technieken mee die je zelf kan toepassen om meer rust te vinden en om je mentaal sterker te voelen. Dat heeft niet enkel een positief effect op je gemoed, maar ook op je fysieke weerstand.

Praktisch

  • Datum en locatie: 11 augustus om 20u via Zoom.be. Op de dag van de webinar ontvang je na inschrijving een link via email naar de webinar zodat je deze online kan volgen.
  • Docent: Charlotte Verschaeren – Professional Certified Coach (ICF) & Bachelor Toegepaste Psychologie. Haar expertise ligt in mensen en in neurowetenschap. Sinds klein af aan is ze gepassioneerd door hoe we “in elkaar zitten” en waarom we doen wat we doen. Van haar passie maakte ze haar beroep en zo is ze al meer dan 8 jaar actief als coach, trainer en consultant voor zowel de privémarkt als binnen het bedrijfsleven. Charlotte haar passie en uitmuntendheid voor mental power coaching wordt meteen duidelijk bij het volgen van haar overzichtelijke en enthousiaste manier van doceren tijdens dit webinar.
  • Prijs: gratis
  • Inschrijven: www.manos-schilde.be/boek-nu

Deel op social media