Kelly Bens

Maurik Morbée

Bij Manos geloven we sterk dat we als mens één geheel vormen.

Opleidingen:

  • Professionele Bachelor Sport & Bewegen – specialisatie personal training (Thomas More)
  • Cursus tennisinstructeur A (Vlaamse Trainerschool)
  • Cursus deep tissue en zachte haken (ICZO)
  • Kinesiotaping en sportmassage (Thomas More)
  • Program Design (Physical Coaching academy)

Vanaf kinds af aan ben ik al geïnteresseerd in het menselijk lichaam en de anatomie ervan. Daarom besloot ik verder te studeren in de richting Sport & Bewegen. Hier leerde ik ontdekken waar een Personal Trainer en gezondheidsdeskundige nu echt voor staan. Door het brede gamma dat de opleiding aanbood, ben ik de ideale persoon die u zal helpen uw doelen te bereiken. Met leergierigheid aan mijn zijde vind ik het belangrijk om mijn kennis steeds uit te breiden. Hierdoor heb ik na mijn studies nog enkele cursussen en bijscholingen zoals Taping, sportmassage, crochetage en deep tissue gevolgd.

Als personal trainer vind ik het zelfsprekend dat je de anatomie van de mens goed kent. Verder zie ik mezelf als een motivator. Personen zodanig ondersteunen op een manier dat voor hen werkt om zo het maximale uit een training te krijgen is mijn kenmerk. Hierbij vind ik het geweldig om mensen uitgeput, maar met een brede glimlach naar huis te sturen. Er bestaat geen beter gevoel dan van een mission impossible naar een mission possible te gaan.

Zelf ben ik zeer sportief en beoefen best wat verschillende sporten (tennis, golf, wielrennen, wind- en golfsurfen, zeilen, skiën, skaten, badminton en darts) op regelmatige basis. Mijn passie is mijn drijfveer om andere mensen aan te zetten om meer te bewegen. Niet alleen meer bewegen, maar ook opnieuw bewegen. Na een opgelopen trauma wil ik je graag helpen om de functionaliteit te herstellen. Dit door samen te werken naar betere stabiliteit, kracht en snelheid zodat je jouw basisvaardigheden opnieuw op de minst vermoeiende en een pijnloze manier kan uitvoeren. We hebben veelal een sedentair leven, dus een sportieve toekomst is er één waar ik graag aan zou meewerken.

En dit samen met jullie.

You’ve got to nourish in order to flourish!

Maak van jezelf de hoogste prioriteit en reserveer je afspraak.