Project omschrijving

A massage a day keeps the doctor away

Jezelf verwennen met een verrukkelijke ontspanningsmassage? Of wil je net die vastzittende spieren tot in de diepte loskrijgen met een sportmassage? Boek dan nu bij onze massagetherapeut Saviero. Zijn handen voelen feilloos aan wat je nodig hebt. Zijn arsenaal aan technieken maken de massages niet alleen heerlijk, maar ook efficiënt.

Bij Manos gaan we voor het ultieme ‘WAUW’ – effect bij de volgende massages:

 • Ontspanningsmassage
 • Sportmassage
 • Triggerpuntmassage
 • Shiatsu
 • Nek-schouder-rugmassage
 • Therapeutische nek-schouder massage
 • Gezichtsmassage
 • Voetmassage
 • Stoelmassage

” A massage each week isn’t an indulgence, it’s an investment in your full creative expression, productivity, passion and sustained good health. “

Sportmassage (1 uur)

De professionele sportmassage is een stevige massage, waarbij de spieren gericht en tot in de diepte worden gemasseerd. Het doel is de doorbloeding van de spieren te verbeteren en zo de afvalstoffen uit het spierweefsel sneller af te voeren. Hierdoor wordt de conditie verbeterd en zullen blessures sneller herstellen.

Ontspanningsmassage (1 uur)

Ontspanningsmassage is een massage met een kalmerend en rustgevend effect. Ontspanning van de spieren, betere doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage staat soepeler werken en bewustwording van het lichaam voorop. De behandeling van het hoofd is onlosmakelijk verbonden met het lichaam.

Triggerpoint Massage (1 uur)

De triggerpoint massage is een relatief nieuwe vorm van massage. Een triggerpoint is een kleine verkramping in een spier die aanvoelt als een pijnlijke verharding. Deze verkrampingen spelen vaak een belangrijke rol bij veel lichamelijke ongemakken. Bij triggerpoint massage worden deze “spierknopen” gezocht en gemasseerd.

Shiatsu (1 uur)

Shiatsu is een Japanse lichaamstherapie waarbij de duimen, handpalmen en vingers worden gebruikt zonder spierkracht, maar met lichaamsgewicht om druk uit te oefenen (dus geen wrijving of kneding) op bepaalde plaatsen op het lichaam. Met passieve strijkingen worden spieren behandeld om ze soepeler en gezonder te maken. Er zijn vele technieken.

Voetmassage (45 minuten)

Voetmassage is een traditionele functionele therapie. Volgens de theorie van de reflexologie stimuleert deze massage reflexpunten van de voeten en veroorzaakt een betere bloedcirculatie. De natuurlijke ontgifting van het lichaam leidt tot een betere gezondheid.

Gezichtsmassage (45 minuten)

De gezichtsmassage bestaat uit klassieke, zachte strijkingen en zachte druk geeft verlichting van spanning op het voorhoofd en het hele gezicht. Dit werkt niet alleen ontspannend, het heeft ook invloed op uw gezondheid. Een gezichtsmassage stimuleert de bloedsomloop en brengt uw geest tot rust.

Nek-schouder-rug Massage (1 uur)

De nek-schouder-rug massage is zeer geschikt voor mensen die een kantoorbaan hebben. Het hoofddoel is het verbeteren van de fysieke functie en het verminderen van vermoeidheid en stress. Het werkt uitstekend bij hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Therapeutische nekmassage (25 min)

Een combinatie van verschillende technieken zoals diepe weefsel massage, triggerpunttherapie en strechting. Specifiek gericht op de stijve nek.

Stoel Massage (20 minuten)

Stoelmassage wordt gedaan in een ergonomisch ontworpen draagbare stoel. Stoelmassage richt zich op het hoofd, de nek, schouders, rug, armen en handen.

Wat kost een massage?

 • Ontspanningsmassage, sportmassage, shiatsu, nek-schouder-rugmassage: 85 € (1 uur)
 • Voetmassage: 65 € (45 minuten)
 • Gezichtsmassage: 55 € (45 minuten)
 • Therapeutische nekmassage, stoelmassage: 25 € (20 min)

Wanneer zijn de momenten waarop ik deze verwenmomenten kan boeken?

 • woensdag 12u30 – 22u
 • donderdag 15u30 – 22u
 • zaterdag 13u30 – 19u

Lees hier meer over Saviero.

You’ve got to nourish in order to flourish!

Maak van jezelf de hoogste prioriteit en reserveer je afspraak.