Kelly Bens

Frederik Hertsens

Bij Manos geloven we sterk dat we als mens (fysiek) en persoon (mentaal-emotioneel) één geheel vormen.

Opleidingen:

  • Bachelor Lichamelijke Opvoeding
  • Gebrevetteerde en erkende zweminstructeur
  • Begeleider Multi Move
  • Gecertificeerde NASM personal trainer

Lees hier meer over zwemles voor kinderen bij Manos.

Een afspraak maken

  • Afspraak maken of wijzigen kan alleen via 0485 97 46 11

Vanaf de kindertijd deed ik vaak en intens aan sport (judo, voetbal, skiën, snowboarden, cardiotraining, tennis, fitness). Het was niet alleen mijn uitlaatklep, ik wilde ook steeds weten op welke manier ik het efficiëntst de sport het snelst onder de knie kreeg. En ik bleek er goed in te zijn. In elke sport vond ik mijn gading. Het liefst van al leerde ik aan anderen hoe zij hun prestaties ook konden verbeteren. Vanuit die interesse studeerde ik ‘Lichamelijke Opvoeding’ aan de Hogeschool in Antwerpen.

Vandaag werk ik als leerkracht Lichamelijke Opvoeding op 2 basisscholen in Schoten. Ik werk al meer dan 10 jaar als gebrevetteerde zweminstructeur om kinderen vanaf 4 jaar te leren zwemmen of om huidige zwemtechnieken te verbeteren. 

Vanuit mijn passie volgde ik een cursus Personal Training bij de Physical Coaching Academy. Dat is één van de meest gerenommeerde opleidingen wereldwijd en de nummer één Personal Trainer-opleiding in Amerika. Bovendien voldoet de NASM™ Essentials of Personal Training-opleiding aan de Europese kwaliteitsnormen (EQF). Hier studeerde ik af als NASM Personal Trainer, wat gelijkgesteld is met het Europese EREPS 4 Trainer.

Door mijn rijke ervaring ben ik sterk in het motiveren en begeleiden van mensen. Aangevuld met mijn technische bagage van de NASM-cursus maakt dat ik jou fysieke en sportieve doelstellingen help bereiken.

You’ve got to nourish in order to flourish!

Maak van jezelf de hoogste prioriteit en reserveer je afspraak.