Jij wil andere dingen doen, de dingen anders doen?

Jij wil verandering, maar je her-kent alleen dat wat je al kent. Met de hulp van loopbaanbegeleiding leer je met nieuwe ogen naar je werkomgeving kijken. Je gaat anders naar de dingen kijken, zodat de dingen waar je naar kijkt anders worden. Zodat je betere keuzes kan maken. Beslissingen die jouw loopbaan opnieuw zuurstof geven, die jou terug zin en richting geven. Misschien is een ander perspectief voor jou al genoeg om alles in een nieuw licht te kunnen zien en te ervaren. Misschien moet het radicaal een andere richting uit? Misschien wil jij de tijd nemen om alles op een rijtje te zetten… eerst rust en evenwicht vinden voordat je weer een nieuwe stap zet.

Een traject loopbaanbegeleiding helpt je om voor jezelf duidelijk te krijgen wat je verlangens zijn, waar je talenten en keuzemogelijkheden liggen en hoe je je daar opnieuw mee kan verbinden. Noem het me-time 2.0!  Tijd en prioriteit. Want jouw loopbaanbeslissingen neem je best doordacht. En op gevoel. Wat werkt voor jou zodat jij ook beter kan werken? Wat is belangrijk voor jou? Wanneer maak jij een verschil? En wat kan het verschil maken voor jou?

Ik loop naast je om te gaan verkennen, ont-dekken en ont-wikkelen. Om samen de dingen in hun eenvoud te zien en te ontdoen van alle ballast. Om hoofd- van bijzaken te onderscheiden en terug helder in beeld te krijgen wat ondergesneeuwd is geraakt. Om vast te pakken wat van belang is en los te laten wat niet meer dient. En zo ga jij jezelf gaandeweg herinneren wat jij écht wil, wat jij kan. Zodat je kan doen waarvoor je gemaakt bent.

Het is een boeiend pad, een prachtige route. Daar wil je langs, dus neem die eerste stap… de rest volgt vanzelf. Alle info en contactgegevens voor een afspraak of kennismakingsgesprek vind je hier. Welkom!

“Change the way you look at things and the things you look at change.”
Wayne Dyer

 

Deel deze post

You’ve got to nourish in order to flourish!

Maak van jezelf de hoogste prioriteit en reserveer je afspraak.