Kelly Bens

Saviero Kotzebue

Bij Manos geloven we sterk dat we als mens één geheel vormen.

Ik ben erg empathisch, wat belangrijk is op dit gebied, ik kan goed luisteren, ik ben erg klantgericht, en ik ben altijd aanwezig. Ik dwaal nooit af. Ik heb ook een uitstekend fysiek uithoudingsvermogen. Ik ben nooit moe! Ik kan een persoon uren en uren masseren. Ik werk zes dagen per week, en ik ben de hele dag op de been, ik zit nooit, en ik ben altijd met mijn handen bezig. Mijn werk is eigenlijk constante lichaamsbeweging.

Ik kom oorspronkelijk uit Suriname en ben op jonge leeftijd naar Nederland verhuisd, waar ik ben opgeleid tot professioneel massagetherapeut. Ik heb ook veel gereisd door dansen en andere activiteiten in verschillende landen, en overal waar ik kom probeer ik te observeren hoe massagetherapeuten werken en welke technieken ze gebruiken. Ik probeer te leren wat zij doen dat ik niet weet. Een opleiding volgen op school is één ding, maar een opleiding volgen in het leven en verschillende technieken combineren om je eigen praktijk te creëren – dat is iets heel anders. Het is een soort kunst.

Van 2013 tot 2015 heb ik tijdens mijn stage bij verschillende bedrijven ruim 2000 massage-uren afgerond om mijn licentie te halen bij Zadkine, waar ik ben afgestudeerd als professioneel schoonheidsspecialiste en massagetherapeut in Nederland. En nu gevestigd in België.

Vanaf dat moment werkte ik mijn weg in en rond de wellness industrie in plaatsen zoals:

  • Spa’s
  • Massage salons
  • Privé- of bedrijfskantoren
  • Hotels
  • Ziekenhuizen/Klinieken
  • Wellnesscentra

Massageopleiding omvat veel medische kennis, veel anatomie en fysiologie, hoe alles werkt in het lichaam en wat gebeurt als je een bepaalde druk in een specifieke richting uitoefent. Maar het vermogen om intuïtief de klachten en kwalen van mensen te begrijpen, is niet aan te leren. Dat is iets dat met oefening komt.

You’ve got to nourish in order to flourish!

Maak van jezelf de hoogste prioriteit en reserveer je afspraak.