Kelly Bens

Kirsten Vercammen

Bij Manos geloven we sterk dat we als mens één geheel vormen.

Opleidingen

  • Voedingscoach bij De Europese Academie
  • Bachbloesems bij Bachbloesemtherapeut Ingrid De Coninck
  • NASM Personal Trainer

Lees hier meer over voedingscoaching bij Manos.
Lees hier meer over personal training bij Manos.

Een afspraak maken

  • Afspraak maken of wijzigen kan via de online agenda of 03 386 78 07  of 0493 92 91 90
  • Consultatiemomenten:
    • Vrijdag 9-13u

Na mijn universitaire studies besloot ik te gaan reizen. Een fantastische reis naar Australië maakte van mij een ander mens: volledig opengebloeid, enorm veel bijgeleerd, een grote bagage vol fantastische herinneringen rijker maar helaas ook 10 kg extra. Bij thuiskomst besloot ik erin te vliegen en die 10 kg terug te verliezen.

Omdat ik van kinds af aan heel sportief was, vormde het sporten geen probleem. Het aanpassen van mijn voeding bleek de uitdaging te zijn. Ik probeerde vanalles: koolhydraten laten, shakes drinken, als een bezetene macro’s tellen … Steeds op zoek naar ‘the magic pill’. Ik viel wel af maar voelde me verre van gezond. Ik wilde hier meer over weten en breidde mijn kennis uit. Ondertussen kreeg ik steeds meer de vraag van buitenaf hoe ik dat deed ‘zoveel afvallen’. Mensen raad geven en helpen, gaf me een enorm fijn gevoel. Voeding in combinatie met sport werd een grote passie.

Ik besloot om er meer mee te doen en ging op zoek naar de opleiding die bij me paste. Een die de volledige lading dekt en die vertrekt vanuit gezondheid, niet vanuit esthetiek. Ik zocht en vond “Voedingscoach bij de Europese Academie”. Na een jaar intensieve opleiding werd ik gepassioneerd voedingscoach.

Slechte eetpatronen blijken vaak een gevolg van iets ‘hoger’ zoals verdrongen emoties, frustraties of angsten. We eten om te vergeten of om ons even beter te voelen. Net om die reden ben ik mijn kennis nog gaan verdiepen. Ik volgde een opleiding “Bachbloesems”. Bachbloesems zijn natuurlijke plantenextracten die je aan de slag laten gaan om bepaalde emoties terug in balans te brengen. Zo kunnen we – wanneer dat nodig is – de feitelijke oorzaak van je slechte eetpatroon aanpakken.

Gezien gezonde voeding perfect hand in hand gaan met beweging, wilde ik ook in dit vakgebied de nodige kennis verwerven om een totaalaanpak te kunnen bieden aan cliënten.

Als gecertificeerd NASM Personal Trainer is het mijn prioriteit om jou juist te laten bewegen. In eerste instantie om je draagkracht te vergroten om vanuit een optimaal werkend lichaam mooie resultaten te behalen.

You’ve got to nourish in order to flourish!

Maak van jezelf de hoogste prioriteit en reserveer je afspraak.