Kelly Bens

Charlotte Verschaeren

Bij Manos geloven we sterk dat we als mens één geheel vormen.

Opleidingen:

  • Bachelor Toegepaste Psychologie
  • Integrale Coaching Essentials (ACTP-niveau) – Yourcoach
  • Professional Certified Coach – ICF

Een afspraak maken

  • Afspraak maken of wijzigen kan alleen via de online agenda of via het algemene telefoonnummer
  • Consultatietijden:
    • maandag 17u-21u
    • zaterdag 9u-12u

Lees hier meer over Personal coaching bij Manos.

Mijn expertise ligt in mensen en in neurowetenschap.
Sinds klein af aan ben ik gepassioneerd door hoe we ‘in elkaar zitten’ en waarom we doen wat we doen. Vol nieuwsgierigheid startte ik na mijn middelbare studies dan ook een bacheloropleiding in de Toegepaste Psychologie. Drie jaar later en met mijn diploma op zak stapte ik vol energie in de bedrijfswereld. Ik belandde in de HR-sector waar ik vier jaar lang ‘vollenbak gas’ gaf.
Tot op een dag mijn lichaam besloot in staking te gaan en ik de telefoon -letterlijk- niet meer kon opnemen. Mijn lichaam was verlamd. 25 jaar en een burn-out. Niet alleen lichamelijk, ook mentaal was ik uitgeput. Ik besefte dat ik het over een andere boeg moest gooien. Ik nam ontslag en vertrok met een rugzak vol vragen op wereldreis. Reizend door Nieuw-Zeeland, Australië en Zuid-Oost Azië las ik tussen mijn avonturen door een hele resem aan boeken over o.a. mindset, neuropsychologie en gezondheid.Ik leerde heel veel in dat jaar, maar mijn grootste inzicht was ongetwijfeld dat alle antwoorden op mijn vragen, eigenlijk al in mij zaten…

Met kleine stapjes paste ik geleerde methodes toe en verving ik slechte gewoontes door gezonde gewoontes. Ik veranderde mijn mindset en leerde om flexibeler om te gaan met onder andere stress en perfectionisme. Ik voelde een kracht die ik sinds mijn kinderjaren niet meer had gevoeld, en straalde die duidelijk uit.
Terug in België startte ik als coach bij een consultancybedrijf en ook buiten het werk kreeg ik regelmatig de vraag naar advies rond topics als geluk, zingeving en mentale gezondheid. Dat gaf ik op buikgevoel en op basis van de kennis die ik had opgedaan via zelfstudie en ervaring. Om er zeker van te zijn dat mijn buikgevoel onderbouwd was, schreef ik me in voor een intensieve coachingsopleiding, waarna ik aan de slag ging als internationaal erkend coach.

Terugkijkend op mijn afgelegde pad, weet ik zeker dat anderen helpen door coaching mijn roeping is. Ik hou van mensen, ben verslaafd aan zelfontwikkeling en ik ben er heilig van overtuigd dat alles wat je nodig hebt om de persoon te worden die je wil zijn, al in jou zit. Wat je van mij kan verwachten is dat ik je help om die persoon te vinden en volledig te omarmen. Zo kan jij vanuit je kracht en authentieke zelf het leven leiden dat jij wil.
Concreet doe ik dit door véél vragen te stellen tijdens onze gesprekken, maar ook door op regelmatige basis oefeningen te geven, tijdens en tussen de sessies door. Bij aanvang van elke sessie bepalen we samen wat je wil bereiken. Zo werken we stap voor stap naar duurzame resultaten toe die je meteen kan toepassen in je dagelijkse leven. En, die je voelt in elke vezel van je lijf.

You’ve got to nourish in order to flourish!

Maak van jezelf de hoogste prioriteit en reserveer je afspraak.